Engelska grundläggande delkurs 1

Studenter på en föreläsning

Om kursen

Önskar du lära dig lite engelska eller fräscha upp dina tidigare kunskaper? Om du vill lära dig engelska eller uppdatera dina tidigare kunskaper, är denna kurs perfekt för dig - oavsett om du vill resa eller bara utveckla dina språkkunskaper.

Kursen i engelska består av fyra grundläggande delkurser som progressivt läses i ordning. För dem som inte har tidigare erfarenhet av kursen, sök delkurs 1. Efter att ha genomgått ett inplaceringstest bedöms din kunskapsnivå och du placeras på den lämpliga delkursen som motsvarar dina språkliga färdigheter.

Nivåtest: Att du skall bli inplacerad på rätt delkurs i engelska grund ska du göra ett inplaceringstest som består av två uppgifter: en skriftlig uppgift och en muntlig uppgift.

Engelska grundläggande delkurs 1

Kurskod:

GRNENGA

Studienivå:

Grundläggande Komvux

Poäng:

100 p

Studieform:

Distans, Flex, Klassrum

Du kommer att lära dig:

  • att formulera och kommunicera i tal och skrift (inspelade muntliga/skriftliga presentationer)
  • att förstå och tolka innehållet i talad engelska och i olika slags texter (hörförståelse och sammanfattning av “Learn English Conversation “
  • grammatik, vokabulär & uttal för kommunikation

Förkunskaper: Du behöver inte ha några förkunskaper, endast ett intresse för att lära dig grundläggande engelska!

Efter avslutad kurs: Efter att du har avslutat den grund engelska 1 kan du fortsätta med grund 2, därefter delkurs 3 och slutligen delkurs 4.

Intresseanmälan

Kursen finns i följande kommuner